Ahoj
Zrovna jsme se vrátili z dovolené v Egyptě a už zase plánujeme další dovolenou. Tentokrát se chceme zaměřit na Turecko. Chceme se potápět jako jsme to dělali v Egyptě, tak jsem si našel nějaké časopisy o potápění a tam jsem si našel oblast Kas. Možná jste tam už někdo byl a můžete mi stím nějak pomoct?
Vedle potápění máme rádi i relax na pláži a to na písečné. Proto bychom upřednostili písečnou pláž. Nemáme ani moc rádi skalnaté plotny nebo dokonce betonové (hrůza). Také jsme přemýšleli, že bychom si vybrali nějaký hotel Kemeru a na potápění bychom dojížděli.
Moc se těším na vaše doporučení.
Potápění v Turecku
Pravidla fóra
Prostor pro názory a zkušenosti na tuto mnohotvárnou zemi. Možná zaujmou i stránky, zaměřené pouze na Turecko.
Prostor pro názory a zkušenosti na tuto mnohotvárnou zemi. Možná zaujmou i stránky, zaměřené pouze na Turecko.
Re: Potápění v Turecku
To se mi docela hodí, ta tvoje otázka, mám totiž něco podobného v plánu, takže se připojuji k tvým dotazům. Také chceme spojit odpočinek s potápěním. Nemůžeme se nějak dopídit kam bychom měli jet, možná by nás i zajímalo, kde je možné si udělat nějaký potápěčský kurz.
Budu rád jestli mi také někdo odpoví.
Budu rád jestli mi také někdo odpoví.
Jsem rád, že také někdo je takový blázen jako já a moje žena.
Ahoj nadčenci
Před 14 dny jsem se vrátil z Turecka z Kemeru a udělal jsem si tam v tamní potápěčské škole, jestli to tak mohu říct, CMAS bronzový potápěčský průkaz.
Bylo to nádherné a každému to doporučuji.
Před 14 dny jsem se vrátil z Turecka z Kemeru a udělal jsem si tam v tamní potápěčské škole, jestli to tak mohu říct, CMAS bronzový potápěčský průkaz.
Bylo to nádherné a každému to doporučuji.
Super super to se mi líbí, našel jsem si tu potápěčskou školu. Už máme i hotel za 3 týdny poletíme, už se moc těšíme. Jsem moc rád, že jsem se na vás obrátil, fakt jste mi hodně pomohli
Ještě jednou díky.
Ještě jednou díky.
To mne těší, že jsem ti mohl pomoci. Přeji vám oběma pěknou dovolenou a spoustu nezapomenutelých zážitků