Dobrý den,
sháním informace o dovolené v Černé Hoře. Nejsme "klasičtí" turisté co jezdí k moři a na pláže, ale rádi prozkoumáváme i okolí (pokud je co). Četl jsem někde, že Černá Hora je místem se spoustou hor, kaňonů a jezer. Byl jste tam někdy někdo ?Je to skutečně pravda? Doporučte mi prosím co určitě stojí za návštěvu.
díky
Dovolená v Černé Hoře
Pravidla fóra
Chorvatsko patří tradičně k českými turisty nejnavštěvovanějším zemím. Pláže podél jadranského pobřeží jsou vyhlášené především čistotou vody. Turistické informace ne jen o nich naleznete na webu věnovanému Chorvatsku.
Chorvatsko patří tradičně k českými turisty nejnavštěvovanějším zemím. Pláže podél jadranského pobřeží jsou vyhlášené především čistotou vody. Turistické informace ne jen o nich naleznete na webu věnovanému Chorvatsku.
Re: Dovolená v Černé Hoře
Zdravím,
Černou horu jsem navštívil asi před dvěmi lety a to co zajímá vás určitě najdete v Boce Kotorské. Je to záliv obklopený masívy hor až to vypadá jako by dělali jeho hradby. Tam se vám určitě bude líbit.
Černou horu jsem navštívil asi před dvěmi lety a to co zajímá vás určitě najdete v Boce Kotorské. Je to záliv obklopený masívy hor až to vypadá jako by dělali jeho hradby. Tam se vám určitě bude líbit.
Re: Dovolená v Černé Hoře
Děkuji za doporučení.