Zdravíčko
Možná by se mi líbilo na Costa Balce v Calpe. Nikdy jsem tam ještě nebyla. Vůbec nevím jak si to tam mám představit. Už jsem si koupila letenku do Alicante ještě mi chybí ubytování. Nevím jestli mám raději chtít bydlet v hotelu nebo v apartmánu?
Jinak děkuji předem za vaše případné rady.
Hledám nějaké pěkné místečko ve Španělsku na dovolenou!
Pravidla fóra
Toto fórum je věnováno Španělsku a jeho dvěma pobřežím - středomořskému a atlantickému.
Toto fórum je věnováno Španělsku a jeho dvěma pobřežím - středomořskému a atlantickému.
Re: Hledám nějaké pěkné místečko ve Španělsku na dovolenou!
Před několika lety jsme byli s rodinou v Calpe, už bych tam nikdy víc nejel, byly tam samý velký paneláky, hodně turistů. Také jsme byli v Benidormu to je to samé, apartmány a sem tam nějaký hotel a spousta turistů, asi bych to nikomu nedoporučil.
Jen za levné peníze lákají turisty, ale podle mne to není dovolená, když všude stojíš ve frontě a na pláži se nemůžeš hnout, protože tvoje lehátko je hned vedle sousedova. Nechci to až tak hanit, někomu to třeba nevadí a je rád mezi tolika lidmi.
Docela se mi kdysi líbila jedna bílá vesnička "Calella de la Costa"
Tak uvidíš, myslím, že si vybereš.
Jen za levné peníze lákají turisty, ale podle mne to není dovolená, když všude stojíš ve frontě a na pláži se nemůžeš hnout, protože tvoje lehátko je hned vedle sousedova. Nechci to až tak hanit, někomu to třeba nevadí a je rád mezi tolika lidmi.
Docela se mi kdysi líbila jedna bílá vesnička "Calella de la Costa"
Tak uvidíš, myslím, že si vybereš.
Re: Hledám nějaké pěkné místečko ve Španělsku na dovolenou!
Já bych tedy dal určitě přednost pobytu na Costa Brava. Byl jsem tam již několikrát a nemohu říci, že by to tam bylo špatné.
Za
a) tolik se tam nestaví jako jinde, není tam tolik turistů jako jinde
b) jsou tam pěkné a půvabné malé vesničky
c) muzeum Salvadora Dalího ve Figueiras není také daleko, dá se to zvládnout autem
S přáním pěkného dne
Za
a) tolik se tam nestaví jako jinde, není tam tolik turistů jako jinde
b) jsou tam pěkné a půvabné malé vesničky
c) muzeum Salvadora Dalího ve Figueiras není také daleko, dá se to zvládnout autem
S přáním pěkného dne