Největší a asi i nejznámější řecký ostrov s jeho mínojskými paláci, nejdelší evropskou soutěskou Samaria, benátskými památkami, dvěma letišti a v neposlední řadě i řadou pláží pyšnících se Modorou vlajkou.
Pravidla fóra
Nádherný řecký ostrov opředený bájemi. O tom, co jste v souvislosti s ním prožili a co vás zajímá se diskutuje zde. Podrobné informace se spoustou zajímavostí najdete na stránkách Kréta.
Zdravím všechny,
mám velikou prosbu nevíte někdo kde by se dalo na netu sehnat co nejvíc informací o Krétě ? Potřebuji na referát do školy ...děkuji mooooooooc
Zdravím,
taky přispěju jedním odkazem, který se týká Kréty. Narazila jsem na tyhle stránky náhodou a musím říct, že se mi jejich koncept moc líbí. Takže Lesli, jestli ještě nemáš dost informací o Krétě koukni se i sem http://www.kreta-web.cz. A pak už zbývá jen knihovna
Vidím, že pár rokov tu nikto neprispel, tak prispejem ja. Ak hľadáte informácie o Kréte, veľa užitočného nájdete na stránke odovolenke.sk, kde sú informácie o počasí na ostrove Kréta, o plážach a turistických oblastiach na Kréte.