Dobrý den.
Konečně se to blíží. Už jsme si zarezervovali letní dovolenou v Chorvatsku. A chtěla bych se na něco zeptat.
Kde si mám vyměnit peníze? Již tady v ČR nebo až Chorvatsku.
Výměna peněz v Chorvatsku
Pravidla fóra
Chorvatsko patří tradičně k českými turisty nejnavštěvovanějším zemím. Pláže podél jadranského pobřeží jsou vyhlášené především čistotou vody. Turistické informace ne jen o nich naleznete na webu věnovanému Chorvatsku.
Chorvatsko patří tradičně k českými turisty nejnavštěvovanějším zemím. Pláže podél jadranského pobřeží jsou vyhlášené především čistotou vody. Turistické informace ne jen o nich naleznete na webu věnovanému Chorvatsku.
Re: Výměna peněz v Chorvatsku
My si měníme vždy až na místě, najdeš tam plno směnáren a kurz je asi trochu výhodnější než u nás. Hlavně u nás ve městě nikde na Kuny nemění, takže nám ani nic jiného nezbývá.
Ahoj
Také jsem si říkala, kde si vyměním. A nakonec jsem zjistila, že česká spořitelna tuto směnu dělá. A tak jsme měnili tam. Na netu najdeš i aktuální kurz.
Pro mě je to lepší, přijedeš tam a nemusíš mít hned starost, kde vyměníš a za kolik. Těchto starostí jsem pak ušetřená.
Také jsem si říkala, kde si vyměním. A nakonec jsem zjistila, že česká spořitelna tuto směnu dělá. A tak jsme měnili tam. Na netu najdeš i aktuální kurz.
Pro mě je to lepší, přijedeš tam a nemusíš mít hned starost, kde vyměníš a za kolik. Těchto starostí jsem pak ušetřená.
Děkuji Vám za odpověď! To jsem ani nevěděla, že lze měnit ve spořitelně, to půjdu asi také tam.
Já bych doporučoval měnit pouze v Chorvatsku, je tam výhodnější kurz.
Platí to ještě stále?